Мотика хит на денот! Западот никогаш нема да го разбере животот на словенските народи :)

Како изгледа животот на словенските народи? Ни се чини дека сите знаеме, но поинтересно е кога гледаме како друг раскажува и дава своја перспектива.

KUKU$ и Donplaya по втор пат ја раскажуваат приказната за Словените, секако не ги сфаќајте премногу сериозно, иако не се далеку од вистината…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.