Мотика хит на неделата: Караоке верзија на Били Џин од Мајкл Џексон

Пуштете до даска и потсетете ги комшиите дека животот е една голема комедија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.