Мотика хит: Вик Какаротски ќе ви ги пренесе тешките љубовни маки турбофолкерски

Додека целата естрада е на пауза охриѓанецот Вик ни носи нов хит, повторно внесен во својот елемент.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.