Мотика изум на денот: Со ваква направа во домот, одењето во тоалет повеќе нема да ви биде исто

Конечно еден изум кој ќе ни овозможи да ги осетиме благодетите на 21 век.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.