Мотика мода 2020, сезона пролет-лето-есен-зима, презентирана од Симе од Струга, кој е во карантин во Италија

Мора малку и да се насмееме на својата мака, инаку отиде психата во вакви времиња.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.