Мотика романтика: Плавуша и црнец во кујната

Доволно е само еден момент, за целата магија веднаш да исчезне.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.