Мотика сончев, карантински викенд хит: Носачите од Гана, саксофон ремикс

Ова дефинитивно е песната по којашто ќе го паметиме КОВИД-19.

Бонус: Неколку црн хумор компилации со носачите на ковчези од Гана.