Мотивациско видео со неочекуван крај: Никогаш не се откажувајте од своите соништа!

Момчето по цел ден гледало во постерот на ѕидот и сонувало тоа да биде таму. Сонот му се оствари!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.