Мотивациски говор на ѕидот во тоалетот на еден познат светиниколски ресторан

Автор: ТГ

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.