Моторџијата виде дека продавачот заспал, па реши да го искористи моментот и да ја испразни касата, НО… Работите не тргнаа според планот!

Аматеризмот си го направи своето, па во клучниот момент, концентрацијата на крадецот попушти.

Случката е од Индонезија, а ќе се изненадите кога ќе видите што чува продавачот под масата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.