Моторџијата направи брутално салто, кога на жената-возач ѝ текна дека заборавила да ја исклучи пеглата

Можеби не била пеглата во прашање, но нешто ја натера без ни малку размислување наеднаш да сврти полукружно и тоа на две полни линии.