Моторџиска банда претепува возач заради обична расправија во Флорида, САД

Кога застанаа на семафорот, тој излезе и се обиде да се заштити себе си со огромниот метален рачен клуч. Потег кој воопшто не беше паметен и ги разбесни моторџиите.