Може ли некој да објасни што е ова? 21 век дојде и на Балканот!

Само идеја: Да собереме донации да му купиме на дизајнерот на фустанот една нива, па да не се срами друг пат вака, а и да не ги резили девојките пред цел свет.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.