Можете ли да го пронајдете мачето на секоја од следните 7 фотографии?

Ви предлагаме малку да си го одвлечете вниманието од вестите и да ја тестирате вашата моќ на запазување детали. На секоја од овие фотографии има по едно маче. Сепак, за да се најде, не е толку лесно како што изгледа.