Можете ли да погодите кој е синот на металецот во детскиот црковен хор?

На почеток сите дечиња изгледаат примерни, сѐ додека едно од нив не доби потреба да се изрази себе си :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.