Мозокот на денот ја швајцува оградата на терасата

Жената изгледа го забележа што прави, па го зеде телефонот да го овековечи моментот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.