Мозокот си направил машина за никогаш да не изгуби на играта со диносаурусот кога нема интернет

Играта обично ја откривате кога подолго време немате интернет и кликате насекаде во пребарувачот Google Chrome. Ако сакате да ја пробате, исклучете интернет и отворете Chrome.