МПЦ од Велес ѝ објави војна на короната! Очекувајте наскоро и во вашиот град!

Ако не друго, барем ќе им дадат волја за борба на верниците :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.