Му направи на колегата смешна финта со стаклената врта

Толку добро ја исчистил што некој може да помисли дека нема врата, но разумот му вели дека има.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.