Мудра мисла од таткото: „Најдобрата работа во изолацијата е поминувањето квалитетно време со децата“

Не слушајте го што зборува, гледајте го што прави :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.