Музичко столче само за плавуши!

Една бринета залутала во друштво на куп плавуши. Се случи неизбежното.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.