Најголемиот фраер во играта на носење портокали без раце

Никој жив, освен девојката, не му поверува дека навистина не може да го фати портокалот без да ја грабне девојката секој пат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.