Најгрубиот фудбалски прекршок оваа година предизвика тeпaчкa во аргентинската втора лига

Целта на фудблерот во никој случај не беше да ја земе топката, туку едноставно да го онеспособи противничкиот и да стави точка на неговата фудбалска кариера.