Најхрабриот крадец на сите времиња

Влезе ноќно време да краде во еден објект, но наеднаш забележа друг човек внатре. Па кога му ја прсна да бега :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.