Најлегендарното давање отказ на сите времиња! Вака се прави тоа!

Човекот решил еднаш засекогаш да им стави крај на малтретирањата од својот шеф, па го чекаше во ходникот да му го врачи отказот и тоа со стил!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.