Најлошиот план за завршување на обврските кои се трупале со години: Туркање на огромното гнездо со оси

Има една стара и добра мисла која вели „Ако мажот ѝ рекол на жената дека ќе заврши некоја работа низ дома, не мора да го потсетува на секои 6 месеци“. Е па со короната, голем број мажи се ставени во тесно и мора да си ги завршат обврските.

Да погледнеме како помина ова:

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.