Најлошото нешто што може да ви се случи додека се возите во „хармоника“ автобус

Отсекогаш сум се плашел дека ова може да им се случи на старите „хармоника“ автобуси, кои до пред некоја година се возеа низ Скопје.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!