Најнепрецизниот индиски убиец или нов уличен суперхерој отпорен на куршуми?

Ова го нема ниту во најсмешните боливудски комедии, но за среќа во реалноста некоја невидлива сила го штитеше човекот и остана неповреден. Да погледнеме што се случи!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!