Најнова професија во Русија: Влечна служба за пијани жени

Вработените во супермаркетот ја нарачале услугата, а професионалецот стигна за помалку од 1 минута.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.