Најпијаниот на пикникот ќе изведе „Скорпија“ салто преку логорскиот оган

Зошто салтото му се вика „Скорпија“ ќе видите на крајот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.