Најпознатиот Индиец на интернет ви ја честита новата 2020 година!

Кон честитката се придружува и тимот на Мотика: Нека ви е среќна и бериќетна новата 2020 година!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.