Најсмешната работа од дома до сега: Колегата мислеше дека е и без слика и без тон

Којзнае што јадел типот па ваква мака си има :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.