Најубавата новогодишна честитка: Среќна нова година Македонци!

Со пастрамајлија направена по сите македонски правила и прописи.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.