На агресивниот питбул му се јаде вкусен француски… булдог?!

Сопственичката на мирниот булдог се обиде да си го заштити миленичето, но питбулот не се откажува од својата намера.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!