На американската баба ѝ пукна филмот затоа што некаква згодна неамериканка вежба на скалите во паркот

Девојката само си вежба рано на сабајле и никому не прави ништо лошо. Но, според бабата, ова не било нејзин дом и не можела да се однесува така.