На бразилските улици е сурово и жестоко, а новинарката на CNN дозна од прва рака

Додека известуваше од терен, дојде еден криминалец и ја ограби, ѝ ги зеде двата мобилни телефони.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!