На чичето му пукнал филмот, па ви ги викна авионите! Мислете му ја вие сега :)

И душмани и пријатели, за сите се однесува.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.