На човекот му се брзало да влезе во селската продавница

Дали си изнапазарил кога веќе e таму?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!