На децата им здосади лошиот чичко да им ги руши снешковците

Итрите деца пронајдоа лек за својот проблем.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.