На дечкото не му е јасно зошто во новата година сите апликации на телефонот престанаа да му работат

Тој е упорен ама апликациите никако да се отворат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.