На дедото едноставно не му е гајле, мува не го лази

Видеото е снимено на вчерашните протести на Битпазар.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.