На денот на доделувањето дипломи, девојката доби неочекуван подарок од колегата, кој нема да го заборави

Да не ти се верува какви себични и арогантни морони постојат. Овој ден требаше да ѝ биде посебен на девојката, еден од најубавите моменти во животот.