На девојката ѝ паднал телефонот во тоалетот, па се обидела да си го земе

Ситуацијата можеби и немаше да биде толку смешна да не беше во едно руско село, на снег и смрзнувачка температура под нулата, а клозетот ПОЛСКИ.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.