На девојката ѝ течат лиги на концертот

Да нема обезбедување ќе му скокне уште на бината, нема да дочека да заврши концертот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.