На девојката ѝ здосади да вози, па реши малку да се прошета… Ненормална работа!

Најсмирено и најкултурно си се качи на тротоар и си продолжи таму каде што тргнала.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!