На „фраерот“ му здосади да ја моли, па реши да примени и малку сила, НО… Ја погрешил девојката!

Освен што тој го јаде ќотекот, на крај се замеша и полицијата, а целата случка е снимена и од безбедносна камера, така што неговите проблеми само што започнале.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!