На фраерот нешто не му е јасно, едно нарачал на интернет, а сосема друго нешто му стигнало дома

Погодете кој ќе спие на каучот наредните неколку дена?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.