На фудбал не се оди со швалерката!

Стадионот е преполн и огромен, но тоа не значи дека камерата нема да ве фати и дека нема да одите на ТВ преносот во живо.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.