На Истаграм без грам сало

Екатерина Андреева од Новосибирск има 21 година и го привлече вниманието на корисниците на Инстаграм со својата необично тенка и витка става. Таа има тенки раце и многу тенки, долги нозе. Девојката вели дека никогаш во животот не држела диета, туку ваква си била природно, дури сега била и поправена. Има голем број фанови на кои им се допаѓа ваква каква што е, но многумина ја советуваат и да јаде повеќе. Здравствено таа се чувствува сосема добро.