На исто ниво (виц)

Типична скопска раскрсница. Автомобил на брзина се пика пред друг автомобил.
Возачите ги спуштаат стаклата:
– Извини, да те прашам дали твојата алтернативна с*ксуална ориентација е причината да не дадеш жмигавец пред свртување?
– Не те разбрав… Што?
– Дај жмигавец бе пе*ер!